Bedrijven

De volgende bedrijven zijn op dit moment gevestigd in de Erasmus MC Incubator:

 

Wij zijn gepassioneerd de diagnostiek van patiënten met pijn op de borst ingrijpend te veranderen. We zijn toegewijd de patiënt snelle en accurate antwoorden te geven.

Quorics focust op de ontwikkeling van een diagnostische bloedtest, op basis van biomarkers, om ischemia bij patiënten met pijn op de borst in een vroeg stadium te detecteren.

Sensius_logo_portfolio.jpg

Sensius, een spin-off van Erasmus MC werkt aan nieuwe kankerbehandelingen met hyperthermie. Met deze kapitaalinjectie kan Sensius een belangrijke stap voorwaarts zetten in de ontwikkeling van betere behandelmogelijkheden voor patiënten met hoofd-halskanker.

 
skylinedx

SkylineDx ontwikkelt en vermarkt innovatieve moleculaire diagnostische test gebaseerd op ‘Gene Expression Profiling’. Met deze tests kan de prognose van oncologie-patiënten nauwkeuriger worden bepaald en wordt patiënt stratificatie verbeterd (vooralsnog bij multipel myeloom en acute myeloïde leukemie).

riverd

RiverD ontwikkelt en vermarkt innovatieve oplossingen voor onvervulde diagnostische behoeften gebaseerd op Raman spectroscopische analyse van cellen en weefsels.

Ons huidige productportfolio bestaat uit instrumenten voor in vivo huidanalyse en bacteriële typering, volledig geoptimaliseerde objectieven voor microscopen voor Raman spectroscopie en een High Performance Raman Module (voor OEM-klanten).