NETWERK ONTBIJT ZORG INNOVATIE 14 DECEMBER

Baas over Eigen Data - Blockchain in de zorg

Is Blockchain dé grootste technologische innovatie sinds het internet? Heeft het de potentie om de zorg, samenwerking in de zorg, patiëntgegevensuitwisseling en wederzijds vertrouwen anders te organiseren dan tot nu toe? Hoe zorgen we ervoor dat we baas blijven over onze eigen (gezondheids)data? Kom op 14 december naar het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie in Rotterdam!

Voorafgaande aan het ontbijt en na het ontbijt vinden de 1 op 1 meetings plaats. Hiervoor ontvangt u eind november (na aanmelding voor het ontbijt) de uitnodiging. Tijdens het vorige ontbijt hebben meer dan 120 1 op 1 afspraken plaatsgevonden! Let op: u kunt uiteraard ook alleen aan de plenaire sessie van 08.00 - 09.00 deelnemen.

Blijf na het ontbijt vooral nog even een kopje koffie drinken in de Huiskamer van de Toekomst en wellicht wilt u uw eigen innovatie in de Huiskamer laten zien? Dat kan!

Locatie: Life Sciences & Health Hub, 9e etage, Rotterdam Science Tower
Start 1 op 1 meetings & ontbijt: 07.00, 11e etage
Start plenair programma: 08.00 - Check 't programma online: PROGRAMMA

Verder: 14 december vinden ook nog de volgende events plaats in de Life Sciences & Health Hub - aanmelden kan door op de link te klikken:

10.30 - 12.30 - Innovative cancer treatments with viruses
14.00 - 16.30 - Meet the EIT Health Living Labs